Elke maand zetten we twee citytrips voor u in de kijker!
 
St- Petersburg

Maak kennis met de mooiste stad van Rusland tijdens een 4-daagse citytrip met een privégids. Verdwaal in de gangen van het Hermitage-museum, geniet van het uitzicht vanop de Izaäk kathedraal, shop till you drop op de Nevsky Prospect en maak een ferrytocht naar het Peterhof. Geniet van een heerlijke kop koffie in Dom Knigi. Zeker een must in deze veel biedende stad zijn de witte nachten van midden juni tot begin juli.

Vanaf €638 per persoon inclusief vluchten en 4* hotel met ontbijt, panoramisch stadbezoek en bezoek aan het Hermitagemuseum. (4 dagen / 3 nachten)
Verschillende data mogelijk!

Reispas en visum noodzakelijk!


Neem contact op met Katrijns Reisboetiek in Paal - Beringen voor een voorstel op maat: 

Bilbao

Een stad in het noorden van Spanje met een artistieke sfeer. Het bekende Guggenheimmuseum, het historisch centrum Casco Viejo met sfeervolle pleintjes en een panoramisch uitzicht over de stad op de Artxanda heuvel. Als je in Bilbao bent mag je ook de lekker Pintxos niet vergeten, de Baskische tapas. Er bestaat een Pintxostocht doorheen de stad om in verschillende bars deze tapas te proeven. Ontdek deze stad door middel van een begeleide fietstocht zodat je de must-sees zeker niet zal missen. Na de fietstocht bezoek je Mercado de la Ribera. De grootste overdekte markt van Europa!

Vanaf €458 per persoon inclusief vluchten en 4* hotel met ontbijt. (4dagen / 3 nachten)

Verschillende data mogelijk Neem contact op met Katrijns Reisboetiek in Paal -
Beringen voor een voorstel op maat: